Clujenii, egalii codaşei Chiajna

26 octombrie 2014 18:18   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Concordia a pus piedică clujenilor în încercarea lor de a ajunge din urmă liderul Steaua. Egalul de ieri, de la Chiajna, încurcă planurile ambelor echipe: ardelenii se îndepărtează de primul loc, iar ilfovenii sunt tot pe poziţie retrogradabilă.

Clujenii au beneficiat de un autogol, în timp ce Bagarici a închis tabela, cu ajutorul „Prinţului” Cristea, care a oferit o centrare perfectă.

e Dragarski, în propria poartă. Macedoneanul de 22 de ani, Hristijan Dragarski, a bifat al patrulea meci în Liga I, însă l-a enervat la culme pe antrenorul Şumudică: aflat în careul mic, fundaşul central a deviat balonul în poarta echipei sale, după o centrare de pe partea stângă.

e Mai există “Prinţul”. Adrian Cristea, recunoscut pentru apariţiile sale mondene, a arătat că mai ştie şi fotbal. El a centrat excelent şi Bagaric, apărătorul de 2.02 metri al Chiajnei, a marcat cu o lovitură de cap de la şase metri.

e Chiajna e neînvinsă de o lună. Ilfovenii sunt invincibilii de patru etape - au o victorie şi trei remize -, dar la finalul jocului Şumudică era nemulţumit fiindcă echipa sa nu poate părăsi zona retrogradabilă a clasamentului. De partea cealaltă, nici Miriuţă nu era tocmai bucuros fiindcă a pierdut două puncte importante în lupta pentru titlu cu Steaua. 

Mai multe