Clujenii, treziți la pauză de Dan Petrescu

3 noiembrie 2019 18:16   Fotbal intern
Ultima actualizare:

CFR Cluj a câștigat mai greu decât credea meciul cu Academica Clinceni. Ardelenii s-au impus cu 3-0, însă toate cele trei goluri au fost marcate în cea de-a doua repriză.

Așa cum a recunocut după meci chiar antrenorul Dan Petrescu, în pauză a țipat serios la elevii săi pentru a-I trezi. ”A fost cea mai dură conferință a mea de când sunt în fotbal, mai ales pentru Traore și Omrani. Traore nu a intrat bine, dar după ce a explodat vestiarul și-a revenit”, a spus Petrescu la Digi Sport.

Vorbele lui au fost confirmate și de Deac: „N-ați vrea să știți ce a fost la pauză în vestiar, dar e bine că am câștigat. Toți adversarii care vin aici se motivează foarte bine, își dau viața. A fost un meci greu, cu o echipă care se închide foarte bine. Nu ne-am creat foarte multe ocazii în prima repriză. Mă bucur că am reușit să dau gol, pentru că fiica mea împlinește 5 ani și am vrut să-i dedic această reușită”, a spus internaționalul român după meciul în care a și marcat ultimul gol.

În ceea ce îl privește, Dan Petrescu și-a reconfirmat statutul de cel mai superstițios antrenor din fotbalul românesc. El a confirmat că are o superstiție legată și de ploaie, dar care acum nu s-a adeverit: ”De obicei pe ploaie nu câştig niciun meci. La Celtic am pierdut, cu Poli Iaşi am pierdut. Cred că e primul meci pe care îl câştig pe ploaie la CFR Cluj. Prima repriză a fost destul de grea, mingea nu voia să intre, cădea pe bară, cădea în portar. Şi m-am gândit că o fi cum spun englezii: one of these nights, adică o noapte care nu vrea să intre”, a mai spus ”Bursucul”.

Mai multe