«Cocoşul» Ştefan Radu şi-a scos «găina» la cină

12 ianuarie 2012 15:50   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ştefan Radu şi Alexandra Cosac sunt împreună de aproape patru ani şi urmează să se căsătorească în curând.

Întreg lotul echipei italiene Lazio a fost convocat miercuri seară la restaurantul Terrazza Caffarelli din Roma pentru o dublă sărbătoare: tradiţionala întâlnire de Crăciun, care nu s-a putut ţine la finalul anului 2011, dar şi împlinirea a 112 ani de viaţă a clubului lazial, înfiinţat la 9 ianuarie 1900.

A mai fost un motiv de bucurie, italienii calificându-se cu câteva ore înainte în sferturile Cupei Italiei, după 3-2 cu Verona. Meci în care românul Ştefan Radu nu a jucat, fiind afectat de o problemă la genunchiul operat anul trecut.

Radu Ştefan și iubita lui, împreună cu doi colegi

Chiar şi într-un picior, „Cocoşul" (poreclă pe care radu o are de când era la Dinamo) nu putea lipsi însă de la petrecere, unde a venit sub marcajul strâns al logodnicei sale, Alexandra Cosac, o blondă de 33 de ani, cu opt mai mulţi decât cei 25 ai fotbalistului.

Cei doi formează un cuplu din 2008, când internaţionalul român a făcut o „schimbare" inspirată: şi-a părăsit iubita de atunci, Roxana Butnaru, pentru una dintre prietenele acesteia, Alexandra, totul petrecându-se într-o scurtă vacanţă la munte, în care fotbalistul a realizat că "găina bătrână face ciorba bună".

Ulterior, lucrurile au evoluat destul de rapid, Ştefan şi Alexandra făcându-şi acum planuri de nuntă. Interesant este faptul că, iniţial, relaţia nu era văzută cu ochi buni de părinţii fostului dinamovist (tatăl lui Ştefan Radu a decedat anul trecut, la numai 51 de ani).

Motivul? Deşi provenea dintr-o familie bună, fiind fiica unor prosperi oameni de afaceri, Alexandra era cunoscută ca o "devoratoare" de sportivi, printre cuceririle sale anterioare regăsindu-se Edi Iordănescu şi fostul tenismen Dinu Pescariu.

Are operaţii estetice de 20.000 de euro

Viitoarea soţie a lui Ştefan Radu este obsedată de felul în care arată, motiv pentru care a apelat în decursul anilor la numeroase operaţii estetice.

Astfel, chiar dacă nu avea neapărată nevoie, Alexandra a simţit nevoia să umble constant la "setări", modificîndu-şi atât bustul cât şi nasul, buzele sau bărbia. Banii nu au mai contat, investiţia totală făcută în propria imagine fiind de aproximativ 20.000 de euro.

Mai multe