Comoție la FCSB! Care e situația medicală a lui Gnohere

24 noiembrie 2019 14:57   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Accidentarea gravă a lui Gnohere a ilustrat perfect prestația roș-albaștrilor în eșecul usturător cu Astra (1-3).

După 11 meciuri consecutive fără înfrângere (nouă victorii și două egaluri), echipa lui Bogdan Vintilă a primit o lecție de fotbal din partea Astrei, într-o confruntare marcată de comoția suferită de francezul Harlem Gnohere, cel mai bun jucător al FCSB-ului.

„Bizonul” Gnohere a început perfect partida de sâmbătă seara, dar a terminat întâlnirea pe targă și apoi la spital. Francezul a înscris pentru a cincea etapă la rând, deschizând scorul în minutul 18, reușită ce părea să îndrepte FCSB-ul spre o nouă victorie. Cu Budescu și Alibec prim-soliști, Astra a întors spectaculos rezultatul (3-1 de la 0-1), dovedind că e o echipă care emite pretenții îndreptățite la titlu. Roș-albaștrii s-au bazat prea mult pe inspirația lui Gnohere, căutat la majoritatea acțiunilor de atac, lucru care s-a întâmplat și în minutul 83, la faza care se putea încheia tragic pentru vârful de 31 de ani. La o centrare de pe flancul drept, Gnohere a încercat o lovitură de cap, dar primul la minge a fost portarul Lazar, care, fără să vrea, l-a lovit și pe jucătorul de la FCSB. Ceea ce părea o accidentare ușoară s-a transformat într-una care a oferit mari emoții atât în teren cât și în tribune. Rămas nemișcat, Gnohere a primit imediat tratamentul echipei medicale, care i-a imobilizat gâtul cu un guler cervical, atacantul fiind transportat apoi pe targă la ambulanță și la spital. Rămasă fără cel mai bun jucător, FCSB a mai primit un gol, completând o seară tristă pentru gruparea patronată de Gigi Becali. Evident, înfrângerea a trecut în plans secund inclusiv pentru roș-albaștrii, toată lumea interesându-se de situația medicală a lui Harlem Gnohere. Din fericire, din partea doctorilor au venit vești bune, chiar „Bizonul” fiind cel care și-a liniștit fanii cu un mesaj postat pe rețelele de socializare în cursul nopții. „Vă mulțumesc pentru mesaje, totul este în regulă”, a transmis francezul.

Antrenorul Bogdan Vintilă vrea să uite cât mai repede acest rezultat nefavorabil, fiind vizibil nemulțumit de evoluția palidă a elevilor săi. „Nu-i o înfrângere dură. A venit la momentul potrivit pentru că ne trezește și ne arată ce trebuie să facem în continuare. Trebuie să tragem învățăminte. Nu e criză, am pierdut un meci”, a  spus tehnicianul FCSB-ului. „Întreaga echipă n-a avut o stare prea bună. Jucătorii au fost montați, dar când nu prea îți iese, atunci cedezi mental. Dar am avut și mulți jucători plecați, ne-am antrenat o singură zi împreună. Tănase a jucat cu o gripă, nu putea să respire, de aceea l-am schimbat la pauză”, a completat Vintilă.

Mai multe