Contra cere întăriri

22 august 2017 19:38   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dinamo arată un joc tot mai modest şi antrenorul Contra le-a transmis şefilor că e nevoie de investiţii în lot dacă vor ca echipa să rivalizeze cu forţe ca FCSB şi CFR Cluj.

„Câinii” au învins la limită pe nou-promovata Sepsi, 1-0, golul fiind marcat din penalty. Victoria a venit după două eşecuri, cu CFR şi Poli Iaşi, însă elevii lui Contra nu arată a echipă ce poate cuceri titlul, deşi e obiectivul declarat. Chiar Cornel Dinu a caracterizat prestaţia „roş-albilor” din partida cu Sepsi ca fiind cea mai slabă din istoria clubului. 

Pentru a remedia situaţia, Cosmin Contra cere achiziţii de marcă şi pentru a forţa mâna conducătorilor, l-a dat exemplu pe Gigi Becali. Patronul „roş-albaştrilor” l-a adus şi pe Florinel Coman de la Viitorul şi a cheltuit peste şase milioane de euro pentru a-i face pe plac antrenorului Nicolae Dică. „Becali îşi permite tot ce e mai bun din Liga I şi nici un alt patron din campionat nu poate face transferurile sale. Asta e şi trebuie s-o luăm ca atare. Vom încerca să ţinem pasul”, a spus „Guriţă”, trimiterea fiind către oficialii dinamovişti, ”specializaţi” în aducerea jucătorilor liberi de contract.

Apoi, a precizat: „Vom vedea ce putem aduce şi noi până la finalul campaniei de transferuri. Încercăm să ne batem cu cei care investesc cel mai mult, CFR şi Steaua, e greu, dar noi avem forţa grupului”.

Mai multe