Contra, despărţire amară de Getafe

4 ianuarie 2015 20:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Începând de astăzi, Cosmin Contra va începe o nouă aventură, în China. Despărţirea de echipa sa de suflet, Getafe, n-a fost însă aşa cum şi-ar fi dorit tânărul antrenor român.

La 39 de ani, Cosmin Contra va lua drumul Orientului, atras de oferta de nerefuzat a chinezilor de la Guangzhou R&F, care-l vor plăti pe “Guriţă” cu două milioane de euro pe an.

Deşi transferul era anunţat încă înainte de Crăciun, Contra a mai rămas pe banca lui Getafe din cauza unor probleme birocratice. Ieri, după eşecul de pe teren propriu cu Rayo Vallecano (1-2), românul n-a mai lăsat loc de întors. “Mulţumesc clubului şi preşedintelui pentru şansa de a antrena în Spania. Renunţ la o echipă mare, renunţ la casa mea, dar plec încrezător într-un campionat în care se mişcă foarte mulţi bani. Sunt tânăr, vreau să muncesc şi să fac lucruri mari”, a declarat Contra. 

De asemenea, el a precizat că această despărţire de Getafe nu este una definitivă. “Sunt absolut sigur că mă voi întoarce aici”, i-a asigurat “Guriţă” pe fanii echipei madrilene. De pe urma transferului lui Contra, Getafe va încasa patru milioane de euro, o sumă enormă pentru un antrenor.

Mai multe