Contra, enervat: "Nu băgăm mingea în poartă de trei meciuri"

30 martie 2017 11:32   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorul dinamovist Cosmin Contra e nemulţumit de prestaţia elevilor săi, roş-albii fiind eliminaţi de către cei de la CS U Craiova în sferturile Cupei României, scor 6-5 după loviturile de departajare.

"Am făcut o primă repriză foarte bună. Nu ştiu ce s-a întâmplat în repriza a doua şi mai ales după eliminarea lui Băluţă. Nu am ştiut să profităm de omul în plus, deşi am lucrat toată săptămâna faza ofensivă. În cele din urmă s-a calificat echipa mai bună. Ne apărăm bine, dar în atac nu avem traseele cele mai bune. Pierdem multe mingi şi nu avem un joc cursiv. E greu pentru Dinamo să înlocuiască jucătorii care au lipsit. Popa, Petre şi Spătaru erau singurii jucători de atac de pe bancă şi pe ei i-am băgat în teren. Nu trebuia să ajungem la penalturi cu un om în plus, însă nu sunt supărat pe Petre şi Spătaru. Cerniauskas a fost cel mai bun om al nostru de pe teren, dar nu trebuia să ajungem ca portarul să fie cel mai bun. Ne-am creat ocazii şi nu băgăm mingea în poartă de trei meciuri. Sperăm să spargem gheaţa în derbi", a spus Contra la Digisport.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe