Contra, urmașul lui Rednic, a câştigat meciul din tribună!

31 octombrie 2012 16:03   Fotbal intern
Ultima actualizare:

A dat Spania pe România! Chiar dacă, de obicei, lucrurile se întâmplă invers, Cosmin Contra a acceptat provocarea şi a lăsat gruparea de liga a treia iberică Fuenlabrada pentru a pregăti Petrolul.

Actele nu sunt încă semnate, însă, din tribună, din postura de viitor antrenor, „Guriţă" a câştigat deja un prim meci, cu Braşov, în Cupa României, 2-0.

După o scurtă experienţă în liga a treia iberică, la Fuenlabrada, „Guriţă" a revenit în România, la Petrolul, echipă rămasă fără antrenor după plecarea lui Mircea Rednic la Standard Liege.

La o zi după ce a făcut cunoştinţă cu noii săi elevi, Contra a asistat din tribune la victoria Petrolului în Cupa României. „N-a stat pe bancă pentru că nu sunt actele finalizate", a spus patronul Florian Walter.

Neînvins în 11 etape în mandatul de la Timişoara, Contra nu e încă oficial antrenorul Petrolului, motivul fiind unul simplu: spaniolii nu vor să-l lase să plece în orice condiţii. Aseară, tehnicianul urma să discute cu foştii şefi, pentru a lămări situaţia cât mai repede.

„Sunt nişte probleme birocratice provocate de spanioli. Sper ca în câteva zile totul să se rezolve", a spus Contra.

Mai multe