Copilul Shakirei şi al lui Pique, cel mai tânăr fan

30 ianuarie 2015 21:16   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din show-biz şi sport, cel format din cântăreaţa columbiană Shakira şi fotbalistul formaţiei FC Barcelona, Gerard Pique, are din nou motive de fericire.

Shakira (37 de ani) a născut joi seară, la un spital privat din Barcelona, prin cezariană, un băieţel. Acesta va primi numele de Sacha, după cum a anunţat tatăl fotbalistului.

„Mi-au spus că seamănă cu Gerard. Milan, primul lor copil, semăna după naştere cu Shakira, dar cel de-al doilea băiat seamănă mai mult cu tatăl lui”, a declarat, mândru, Amador Pique, tatăl fotbalistului. Bunicul nu apucase până ieri la prânz să-şi vadă nepotul deoarece a avut ceva mult mai important de făcut: la primele ore ale dimineţii a mers să-l înscrie în clubul fanilor echipei FC Barcelona, acolo unde a devenit, la mai puţin de o zi, suporter cu acte. La fel a procedat şi după naşterea primului nepot, Milan, care a împlinit doi ani în urmă cu câteva zile.Shakira şi Gerard Pique, care este cu 10 ani mai tânăr, s-au cunoscut în timpul Cupei Mondiale din 2010 ce a avut loc în Africa de Sud şi unde sud-americanca a interpretat imnul oficial, „Waka Waka (This Time For Africa)”. Cei doi formează oficial un cuplu din 2011.

A închiriat un etaj întreg

Pentru a avea parte de intimitate şi a se putea reface în linişte, departe de ochii curioşilor sau a ziariştilor, Shakira a închiriat un întreg etaj la spitalul Quiron Teknon din Barcelona. Pentru cele 5 nopţi planificate să le petreacă în spital, ea a plătit 250.000 de euro. În acelaşi spital, Shakira l-a adus pe lume şi pe primul său băieţel, Milan, în 2013.

Mai multe