Copos: "Ovidiu Herea şi-a prelungit contractul cu FC Rapid"

22 noiembrie 2011 6:04   Fotbal intern
Ultima actualizare:

"Herea a demonstrat că are un caracter deosebit, are un salariu decent pentru valoarea lui. Astăzi s-a comportat extraordinar", a spus Copos la finalul meciului cu Gaz Metan.

Oficialul giuleştean a afirmat că acesta este spiritul Rapidului, cel arătat în meciul cu Gaz Metan: "Pancu are patru ocazii clare de gol, dar dă în ultimul minut. Ăsta este Rapidul, de-aia este atât de frumos, ăsta este spritul lui. De-aia Răzvan Lucescu mi-a cerut jucători cu caracter, aţi văzut ce înseamnă să ai caracter? De-aia galeria cântă atât de frumos până la sfârşitul meciului. La 5-3 n-am mai rezistat. Nici eu nu mai am inima atât de puternică încât să rezist. Am văzut ce caracter au jucătorii. Sunt sigur că şi Cristi Costache (n.r. - fostul director de imagine al FC Rapid) va rămâne la noi, ţin foarte mult la el, este un om cu suflet mare".

Formaţia Rapid Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-3 (1-2), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, în care jucătorii antrenaţi de Răzvan Lucescu au revenit după ce au fost conduşi cu 2-0.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Pancu '38, '90+3, Herea '44 (penalti) şi Teixeira '60, '83. Pentru Gaz Metan Mediaş au înscris Bud '8 şi Bawab '13, '81 (penalti).

Mai multe