Copos s-a rugat degeaba!

30 septembrie 2011 15:33   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Rapidul lui George Copos a capotat în faţa olandezilor de la PVS, în al doilea meci din Europa League. Finanţatorul echipei din Giuleşti a trăit la intensitate maximă meciul de pe Naţional Arena: s-a bucurat ca un suporter adevărat la golul lui Alexa, în pauză s-a rugat, iar la final a plecat dezamăgit de rezultat.

Rapidiştii au aşteptat cu sufletul la gură meciul cu PSV, de pe Naţional Arena, mai ales că se vânduseră peste 25.000 de bilete, iar fanii promiteau o atmosferă de senzaţie.

Lucrurile n-au ieşit însă aşa cum şi-au dorit suporterii şi patronul George Copos. Omul cu banii de la Rapid a venit la meci cu sora sa, Mariţa, femeia pe care o consideră a fi un adevărat „talisman" pentru echipa lui.

Sora patronului, Mariţa, n-a mai purtat noroc

A luat loc în tribune în zona VIP alături de familia Geoană şi alţi rapidişti din lumea bună.

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe fostul vicepremier în toate stările pe care le-a trăit de-a lungul celor 90 de minute. George Copos a sărit în sus de bucurie după ce Alexa a deschis scorul, apoi a tresărit la fiecare fază pe care batavii o duceau spre careul echipei sale.

Mihaela Geoană n-a fost captivată de meci, precum soţul ei, Mircea

La golul egalizator, rapidistul n-a schiţat niciun gest, însă, câteva minute mai târziu, realizând probabil cât de greu le va fi elevilor lui Răzvan Lucescu să păstreze rezultatul, a început să se roage.

A cerut ajutor Divinităţii şi a făcut de câteva ori semnul crucii. Rugile nu l-au ajutat însă prea mult, pentru că doar în câteva minute, fotbaliştii de la PSV au marcat două goluri pe final.

Mai multe