Cornel Dinu face perfuzii 4 ore pe zi!

6 iunie 2011 18:16   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Starea de sănătate a administratorului delegat al lui Dinamo s-a înrăutăţit odată cu problemele medicale ale Silviei, cea care îi este alături de peste 30 de ani.

Cornel Dinu, simbolul roş-albilor, trece printr-o perioadă extrem de grea. Suferinţa soţiei s-a răsfrânt şi asupra sa, iar oboseala cronică şi stresul au dus, treptat, la o formă de depresie.

Astă-vară a acceptat să se interneze în spitalul MAI pentru investigaţii. A stat o săptămână, a urmat un tratament şi un regim strict, s-a odihnit şi s-a relaxat urmărind CM. Acum a fost nevoit să apeleze din nou la ajutorul doctorului Constantin Chira, cel care s-a mai ocupat de cazul său.

De 6 zile, oficialul dinamovist se află într-o rezervă a spitalului MAI. Zilnic, timp de 4 ore, i se administrează perfuzii ce conţin un complex de vitamine menit să-l revigoreze dar principala temă a doctorilor este să-l facă să învingă depresia. Mâine ar trebui să ajungă acasă dar va trebui să respecte indicaţiile medicilor.

Drama lui Dinu: «Of, Doamne, cât mă mai laşi să trăiesc?»

Soţia lui Dinu, internată de urgenţă la Geneva

Dinu şi-a neglijat sănătatea, fiind preocupat  mai mult de problemele soţiei, Silvia.

Aceasta suferă de diabet şi ateroscleroză. Ea a fost transportată la o clinică din Geneva însă intervenţia nu a reuşit şi acum se află acasă. Dar starea sa se înrăutăţeşte şi boala i-a afectat şi rinichii.

Soţia lui Cornel Dinu, internată în stare gravă!

Mai multe