Cornel Dinu îi face praf: “Samoilă a luat gol de la Polul Nord! N’Doye este o ciudăţenie de vrăjitor!”

10 august 2014 12:03   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dinamo a remizat cu ASA Târgu Mureş, 1-1, iar administratorul delegat al roş-albilor l-a desfiinţat pe portarul “câinilor” pentru golul încasat şi l-a criticat pe mijlocaşul adversarilor, care în trecut a fost la echipa din "Ştefan cel Mare".

"Dinamo n-a avut claritate în joc, deşi a jucat jumătate de oră în superioritate. Poate că jocul ar fi fost mai spectaculos dacă Târgu. Mureş ar fi jucat şi pe atac. Rezultatul e echitabil, un punct câştigat de ambele echipe, deşi fiecare a trecut pe lângă victorie.

Golul lui Gabi Mureşan e unul inexplicabil. Samoilă nu are nici o scuză, un portar mare oprea acel şut cu piciorul. Este un gol nepermis, de la Polul Nord. Nici nu trebuia să facă zid. A fost un șut de la 38 de metri”, a spus “Mister” la Look TV.

Apoi, s-a referit la Ousmane N’Doye, jucător ce a ratat un penalty, a fost eliminat şi a scandat alături de galeria dinamovistă, deşi acum e căpitanul celor de la Târgu Mureş: "N'Doye este o ciudăţenie de vrăjitor african de care n-aveam nevoie în România. Felul cum vorbeşte, cum se îmbracă, gesturile sale nu sunt cele pe care ni le dorim în fotbalul nostru. N’Doye nu are cum să fie «câine». Probabil e melancolic pentru că aici a găsit căldură şi suporter”.

Mai multe