Cornel Dinu: "Rădoi îţi dă senzaţia unui bolnav care are nevoie de câţiva medici!"

2 august 2015 18:48   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Administratorul delegat al celor de la Dinamo, Cornel Dinu, nu înţelege deciziile tânărului tehnician de pe banca Stelei.

Steaua l-a numit pe Dumitru Dumitriu în funcţia de director tehnic al centrului de copii şi juniori, iar Mirel Rădoi a comentat. „Mi-am dorit foarte mult să-l am alături de mine. Eu n-am experienţă ca antrenor şi e normal să vreau să capăt din experienţa unor astfel de antrenori, din ideile lor“, a spus acesta, conform Dolce Sport.

Rădoi deja se sfătuieşte cu Peddrazzini şi Dică, iar acum pe listă s-a aduăgat şi Dumitriu.

"M-a surprins ceva în privinţa lui Rădoi, care dă foarte mult de gândit. El se îndreaptă cu echipa spre Liga Campionilor, dar spune foarte clar că n-are experienţă şi că are nevoie de oameni cu care să se consulte. Ai senzaţia unui bolnav care are nevoie de câţiva medici care să-i dea un verdict pe un anumit diagnostic. Ceea ce e foarte periculos“, a declarat Dinu.

"Mister" nu vede cu ochi buni nici desele schimbări pe care Rădoi le face în formula de start. „Problema Stelei e să-şi găsească o formulă de joc cu adevărat eficientă. La Steaua sunt jucători buni. Eu sunt adeptul unei formule de joc. După pregătire şi o lună de campionat, trebuie să ai o formulă de echipă şi să schimbi eventual 3-4 jucători. Nu să-i schimbi pe toţi“, a adăugat Dinu.

Mai multe