Coșmar ploiestean: Petrolul a ratat trei penalty-uri cu Rapid

12 iulie 2020 11:28   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Derby-ul etapei a doua a play-off-ului de promovare în Liga 1, dintre Petrolul și Rapid s-a transformat într-un meci de povestit nepoților. Ploieștenii au ratat nu mai puțin de trei lovituri de la 11 m, partida încheindu-se la egalitate, 0-0.

Momentul culminant al meciului a avut loc în minutul 68, când arbitrul a dictat penalty pentru gazde. A executat Arnăutu, portarul Popa a apărat, însă arbitrul a decis repetarea loviturii deoarece goal-keeper-ul ieșise cu totul din poartă. El a primit și cartonaș galben. Al doilea executant a fost Marinescu, dar situația s-a repetat: din nou Popa a apărat, din nou era ieșit din poartă, deci lovitura s-a repetat. Cum portarul a luat al doilea ”galben”, a fost eliminat, Rapidul rămânând astfel în 9, pentru că în minutul 27 și Lazăr văzuse ”roșu”! Cu un goal-keeper nou între buturi, Tătaru, ploieșteanul Meza Colli a șutat peste poartă!

La finalul partidei, antrenorul Rapidului, Dan Alexa, era foc și pară la adresa arbitrilor: ”Nu am mai trăit niciodată așa ceva. A fost un exces de zel al tușierului și un roșu foarte ușor acordat. Ceea ce s-a întâmplat astăzi se întâmplă o dată în cariera unor jucători. Fotbaliștii plângeau. Meciul de azi o să le dea foarte mult de gândit celor care spuneau că Rapidul trebuie să promoveze, că așa sunt făcute cărțile”, a declarat Alexa.

Mai multe