Cosmin Contra s-a plâns spaniolilor de minciunile lui Cortacero

10 decembrie 2020 20:32   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cosmin Contra, fostul antrenor al formației Dinamo, le-a vorbit spaniolilor despre neseriozitatea șefului de la Dinamo, conaționalului lor, Pablo Cortacero.

”Guriță” a dat un interviu pentru Radio Marca, în care a prezentat exact minciuna clădită la Dinamo de iberici. ”Eram la Lisabona și m-a sunat Pablo Cortacero, un băiat din Granada care a cumpărat Dinamo, și mi-a prezentat un proiect promițător. A spus că face investiții pentru a crea un club mare, ca Real Madrid sau Barcelona, că va investi în club și în Centrul de copii și juniori. Era un proiect care mi-a dat speranțe”, și-a început Contra prezentarea situației. Apoi, a dat și detalii despre ce i s-a întâmplat la București: ”Totul părea că va fi frumos, dar realitatea e că timp de patru luni Cortacero nu a băgat niciun ban în club. Am trăit din banii din drepturile TV, care au fost folosiți pentru a plăti datoriile. Eu nu am primit niciun euro din luna august! Am trimis notificări și vedem ce putem face pentru a primi banii pentru perioada în care am lucrat acolo. Voiam să câștig campionatul, dar totul a fost distrus de lipsa plăților. Cortacero mereu găsea câte o scuză pentru care nu veneau banii din Spania”, a mai spus fostul internațional.

Tehnicianul spune că deocamdată au plecat doar trei jucători, dar exodul va continua. ”Am plecat eu, au plecat Borja Valle și Isma Lopez și mai sunt 3-4 jucători care ar putea pleca. Tot proiectul se va distruge și vom vedea ce se va întâmpla cu echipa. Părea un club serios, condus de o persoană din Spania care a promis un buget de 10 milioane de euro în primul sezon. Pe hârtie arăta bine”, a mai spus Cosmin Contra pentru Radio Marca.

Mai multe