Cosmin Moţi, gafă uriaşă în Liga Campionilor

27 noiembrie 2014 10:59   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Rezultatul meciului Ludogoreţ - Luverpool (2-2), disputat aseară în grupele Ligii Campionilor, a fost influenţat şi de o greşeală impardonabilă a fundaşului român Cosmin Moţi.

La Sofia, scorul s-a deschis încă din minutul 3, după ce Dani Abalo a profitat de o greşeală a portarului Mignolet, care a respins în faţă un şut care a fost orice, numai imparabil nu. Din păcate pentru bulgari, eroul lor, Cosmin Moţi, cel care a făcut minuni în play-off-ul cu Steaua, a comis-o, la rândul său, cinci minute mai târziu.

Fundaşul român nu s-a înţeles cu goalkeeper-ul Stoianov, a ezitat în duelul cu Lambert, iar acesta a profitat de „cadoul“ oferit de Moţi şi a înscris, probabil, cel mai simplu gol din cariera sa de până acum. La 1-1, englezii au pus stăpânire pe joc şi au fost răsplătiţi după ce Hendersen a fructificat centrarea excelentă a lui Sterling (37).După pauză, Liverpool a fost taxată pentru că a ratat ocazia de a face 3-1. Acelaşi Sterling nu l-a putut învinge pe Stoianov, care a avut o intervenţie senzaţională, cu piciorul. Peste doar câteva minute, britanicii au fost învinşi, paradoxal, dintr-un corner. Diakov a prelungit la bara a doua, la Terziev, iar acesta a egalat (88). Într-un fel, s-a făcut dreptate după partida de la Liverpool, atunci când englezii au învins Ludogoreţ dintr-un penalty transformat de Gerard în al treilea minut al prelungirilor.

Mai multe