Cristi Borcea şi iubita lui, Alina Vidican, îşi extind hotelul de la Timişoara

6 iunie 2011 9:09   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Hotelul Boavista, pe care îl deţin la Timişoara Cristian Borcea şi iubita sa Alina Vidican, va intra în lucru. Primăria Timişoara a emis recent autorizaţia de construcţie pentru o extindere a hotelului. Potrivit documentului postat pe site-ul primăriei, hotelul va avea patru etaje, faţă de trei cât are în prezent.

"La ultimul etaj se va construi o sală de conferinţe şi o sală de nunţi de 300 de persoane. La etajul doi, hotelul se extinde pe orizontală, construindu-se pe terasa existentă o sală de fitness", a explicat Flavia Vidican, managerul Hotelului Boavista.

Pe Aceeaşi Temă:

Viitoarea nevastă a lui Borcea: "Vreau mulţi copii. Sunt o fată simplă căreia îi este frică de celebritate"

GALERIE FOTO Alina Vidican, viitoarea soţie a lui Cristi Borcea

EXCLUSIV! Cristi Borcea: «10.000 de euro le voi da lunar copiilor»

Au cerut falimentul lui Poli

De-a lungul timpului Boavista a găzduit mai multe echipe de fotbal, dar şi jucători de la Poli Timişoara. Printr-un proces de insolvenţă deschis anul trecut la Tribunalul Timiş, patronii hotelului cereau falimentul clubului F.C. Politehnica Timişoara, în contul unei datorii neonorate. Potrivit dosarului, „Poli" Timişoara a datorat hotelului peste 151.000 de lei, banii reprezentând datoriile pentru cazare acumulate în perioada 2006-2009.

Hotel Boavista a eliberat pe numele clubului patru facturi, care însumează sute de zile de cazare, banii pentru spălarea cearşafurilor şi contravaloarea a câteva mese luate la restaurantul hotelului şi consumaţia de la minibar

Mai multe