Cristi Chivu vrea să joace la Cluj!

18 ianuarie 2013 18:43   Fotbal intern
Ultima actualizare:

În vară, Chivu s-a accidentat într-un meci cu Hajduk Split. A suferit o luxaţie la un deget al piciorului drept şi a intrat pe mâna doctorilor în octombrie. S-a întors pe teren în decembrie într-o partidă de Cupă, dar presa italiană a anunţat că românul are dureri mari şi va fi supus unei noi intervenţii medicale. Dar, Chivu nu vrea să mai audă de doctori: "Se tot vorbeşte de o nouă operaţie...nu e ceva nou, dar nu am vrut şi pot să joc normal".

Fundaşul de 32 de ani a anunţat că în prezent îl interesează disputa cu CFR din Liga Europa: "Vreau pe lista UEFA şi vreau să joc la Cluj. Şansele sunt egale, singurul dezavantaj al lor e că nu vor avea până la întâlnirea cu noi meciuri oficiale". Până atunci, pe Inter o aşteaptă mâine derby-ul cu AS Roma.

"Mergem la Roma să învingem. Cele trei puncte sunt esenţiale pentru noi, suntem în formă şi vrem să profităm pentru a urca cât mai mult în clasament. Roma nu e o echipă uşor de învins şi are jucători care mereu găsesc pasa potrivită la momentul potrivit", a anunţat Chivu.

Mai multe