Cristi Săpunaru «face» lotul Astrei

5 iulie 2017 20:03   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fotbaliştii vor sosi la Astra ca liberi de contract, dar banii vor reprezenta plata primelor de instalare şi a diferitelor comisioane către intermediarii transferurilor. Astra a pierdut jucători importanţi în acestă vară, în frunte cu liderul Cristi Săpunaru.

El a ajuns la Kayserispor, echipa condusă de Marius Şumudică, “ienicerii” achitând 300.000 de euro pentru serviciile apărătorului de 33 de ani. “Nu suntem o echipă omogenă, dar e logic, fiindcă au plecat 15 inşi în vară şi cei care au venit, au făcut-o în rate”, s-a plâns noul tehnician, Edi Iordănescu. Totuşi, şefii dau asigurări că situaţia se va îndrepta.

“Am discutat cu domnii Niculae şi Buduru, iar suma încasată de la Kayserispor o vom folosi pentru a aduce jucători. Ne dorim să mai vină cel puţin cinci fotbalişti, pe lângă lotul pe care-l avem acum şi pe care vrem să-l menţinem intact”, a anunţat preşedintele clubului, Dani Coman.

“Astralii” vor juca primul meci oficial peste o săptămână, când în preliminariile Ligii Europa vor întâlni câştigătoarea “dublei” dintre Zira şi Differdange.

Mai multe