Cristi Tănase, chemat din vacanţă la Steaua

26 mai 2015 0:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

72 de minute a rezistat pe teren Cristi Tănase în meciul cu Brașovul. O accidentare mai veche i-a recidivat, iar fotbalistul a părăsit terenul cu dureri imense. Medicii l-au anunțat că sezonul s-a încheiat pentru el și, după o discuție cu tehnicianul Costel Gâlcă, a decis să plece în vacanță.

Steaua avea nevoie de căpitanul ei, Cristi Tănase, iar antrenorul Costel Gâlcă a decis să-l forțeze în meciul cu Brașov, deși fotbalistul venea după o accidentare. Tănase n-a rezistat tot meciul, medicii l-au obligat să facă pauză cel puțin două săptămâni, astfel că sezonul s-a încheiat prematur pentru ”Dodel”. Cum voia să se relaxeze, fotbalistul a decis să plece în vacanță.

Fără a mai rămâne alături de coechipierii săi pentru ultimele două jocuri, decisive pentru titlu. “Gazeta Sporturilor” a aflat că Tănase a plecat în vacață în Grecia, cu o blondă, iar șefii Stelei au luat foc când au văzut că în loc să stea la echipă, mijlocașul se bronzează pe litoralul elen. Patronul Gigi Becali a spus mâna pe telefon și l-a chemat de urgență acasă pe Tânase, care, nemaiavând ce face, și-a schimbat planurile și a venit în țară. Astfel, el va fi împreună cu echipa la ultimul meci, cel cu Iași.

Mai multe