Cristian Săpunaru l-a ţinut în frâu pe Cristiano Ronaldo

4 noiembrie 2012 16:21   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Duelul dintre Zaragoza şi Real Madrid, de sâmbătă seara, s-a terminat prost pentru trupa lui Cristian Săpunaru, dar românul n-are ce să-şi reproşeze.

N-a greşit la nici un gol şi s-a achitat perfect de sarcina sa numărul 1: marcarea vedetei Cristiano Ronaldo, care după multe meciuri nu şi-a trecut numele pe lista marcatorilor. Surprinzător, în această etapă din Primera Division, nici Messi şi nici Falcao n-au făcut-o.

Cristian Săpunaru a avut sâmbătă seara probabil cea mai grea sarcină din ultimii ani, aceea de a-l stopa pe Cristiano Ronaldo, vedeta Realului.

Chiar dacă apărarea din care a făcut parte şi românul a încasat până la urmă patru goluri şi scorul final pare dur, fostul rapidist a câştigat duelul cu starul portughez. CR7 n-a mişcat în faţa lui Săpunaru, iar raidurile sale din banda stângă au fost tot timpul blocate de român, care a apelat la tot ce ştie pentru a se achita de sarcină.

În minutul 75, Săpunaru a primit şi un cartonaş galben pentru o intrare foarte tare la Ronaldo, dar misiune a fost îndeplinită. Ronaldo n-a marcat, iar Săpunaru a fost felicitat de toată lumea.

Ca un făcut, în această etapă, nici vedeta Barcelonei, Lionel Messi, şi nici cea a lui Atletico Madrid, Radamel Falcao, n-au marcat. Nu se mai întâmplase ca primii trei golgheteri din Primera să nu înscrie într-o etapă de campionat din octombrie 2011.

Mai multe