Cristiano Ronaldo a sărbătorit cu familia

13 ianuarie 2015 20:49   Fotbal intern
Ultima actualizare:

După ce l-a învins pe Messi pentru al doilea an consecutiv, Cristiano Ronaldo şi-a exteriorizat bucuria alături de persoanele cele mai dragi din viaţa sa, fiul Cristiano Junior şi mama Dolores. A lipsit doar logodnica fotbalistului, frumoasa Irina Shayk.

La capătul unui an în care a câştigat Liga Campionilor cu Real Madrid, Ronaldo şi-a încununat eforturile cu cel mai râvnit trofeu individual. Este pentru a a treia oară (după 2008 şi 2013) când CR7 e recunoscut drept cel mai valoros fotbalist al planetei. Astfel, bătălia indirectă cu Leo Messi capătă acum accente dramatice, argentinianul conducând cu scorul de 4-3 în ceea ce priveşte „Baloanele” cucerite.

De această dată, succesul lui Cristiano a fost fără dubii, portughezul strângând 37 la sută dintre voturi, în timp ce Messi şi neamţul Neuer s-au bătut pentru locul doi, ambii având în jur de 15 procente. Deşi în culise se ştia învingătorul cu o zi înainte, Ronaldo a apărut pe scenă vizibil emoţionat, primul său gest fiind un oftat de uşurare. Apropiaţii fotbalistului s-au aflat şi ei în prim-plan. Astfel, pe scena de la Zürich a urcat la un moment dat şi fiul de patru ani şi jumătate al lui Ronaldo.

Foarte timid, Cristiano Junior s-a lipit de celebrul său tată şi a aruncat câteva priviri jucăuşe spre „Balonul de Aur”. De asemenea, starul lui Real Madrid n-a fost lipsit de îmbrăţişările mamei Dolores Aveiro, care şi-a dat frâu liber emoţiilor, izbucnind în plâns. Totuşi, Cristiano Ronaldo a avut şi un motiv de nemulţumire, legat de absenţa de la ceremonie a iubitei sale, super-modelul Irina Shayk. De obicei, frumoasa rusoaică nu rata astfel de ocazii, însă acum a fost „deturnată” de obligaţiile profesionale.

A urlat ca un nebun pe scenă

La capătul discursului de mulţumire adresat familiei şi colegilor de echipă, Cristiano Ronaldo a şocat asistenţa cu un „Yuuuuuhhhhhh!” războinic, urlet pe care puţină lume l-a înţeles în primă fază. Acesta este de fapt strigătul de luptă pe care jucătorii lui Real Madrid îl folosesc de fiecare dată atunci când au ceva de sărbătorit.

Mai multe