Cristiano Ronaldo, în conflict cu antrenorul

11 noiembrie 2019 18:03   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Nu este liniște la Juventus, iar între antrenorul Maurizio Sarri și vedeta echipei, Cristiano Ronaldo, pare să fi izbucnit deja un conflict serios.

Pentru al doilea meci consecutiv, portughezul a fost schimbat de tehnicianul italian. Ultima dată duminică, în minutul 55 al meciului cu AC Milan. Înlocuit de Dybala – cel care avea să înscrie în minute 77 golul victoriei torinezilor cui 1-0 – Ronaldo a fost atât de supărat că a fost înlocuit încât a plecat nervos la vestiare. Miercuri, Ronaldo fusese, de asemenea, înlocuit cu Dybala, dar în minutul 81, dar atunci portughezul a rămas pe bancă și chiar s-a bucurat la golul victoriei, marcat în prelungiri.

Presa italiană vorbește deja de o ruptură între Sarri și Roanldo, cu atât mai mult cu cât Cristiano se pare că a plecat de la stadion chiar înaintea terminării partidei cu AC Milan, lucru inacceptabil pentru un jucător profesionist.

Analizându-i prestația, specialiștii de la televiziunile italiene au constatat că Ronaldo a greșit o mulțime de pase și a stricat majoritatea acțiunilor ofensive în care a fost implicat.

Mai multe