Cu o muşcătură, Suarez te poate îmbogăţi!

24 octombrie 2014 21:51   Fotbal intern
Ultima actualizare:

După o suspendare de patru luni primită după celebra muşcătură de la Mondiale, Luis Suarez revine astăzi pe teren într-un meci oficial, chiar în „El Clasico”. Pentru acest eveniment, casele de pariuri au o ofertă specială.

Primul derby al sezonului dintre marile rivale Real Madrid şi Barcelona are o miză aparte. După mult timp, eternul duel direct Cristiano Ronaldo – Lionel Messi pică în plan secund. Pe „Bernabeu”, toţi ochii vor fi aţintiţi în primul rând pe golgheterul uruguayan Luis Suarez, căruia i-a expirat suspendarea dictată de FIFA după gestul canibalic de la Mondiale.

În urmă cu patru luni, în meciul Uruguay – Italia (1-1), Suarez a muşcat fără milă din umărul lui Chiellini, fapt care nu i-a împiedicat pe cei de la Barcelona să-l cumpere pe sud-american de la Liverpool în schimbul a 94 de milioane de euro. „Aşteptarea e gata, Suarez este disponibil, iar Luis Enrique îl poate folosi sâmbătă”, au anunţat ieri catalanii. Ca de obicei, amatorii de pariuri sunt atraşi la derby-ul Real – Barcelona de o ofertă variată. De această dată, unele case s-au gândit să ofere cote şi la întrebări precum „Îl va muşca Suarez pe Pepe?” sau „Va fi eliminat Suarez?”. Astfel, o muşcătură a „Canibalului” e plătită cu vârf şi îndesat, orice euro pariat putând să le aducă pariorilor venituri de 50 de ori mai mari.

Mai multe