Culio, specialistul penalty-urilor

6 august 2017 19:21   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Încă dinaintea startului Ligii 1, CFR Cluj se anunţa drept una dintre principalele candidate la titlu, iar desfăşurarea de până acum a evenimentelor confirmă previziunile. CFR a învins sâmbătă seară, cu scorul de 2-0, la Iaşi, şi se află în fruntea clasamentului, cu 10 puncte.

Repatrierea lui Culio, revenit după ani buni de pribegie prin Turcia şi Spania, a fost una dintre mutările inspirate ale ardelenilor. Argentinianul în vârstă de 33 de ani a marcat două goluri în acest sezon, ambele din penalty, el fiind cel care a deschis scorul în Copou. 

Joi CFR joacă împotriva lui Dinamo

Chiar dacă echipa lui a învins, antrenorul Dan Petrescu a fost nemulţumit de cum s-au mişcat elevii săi: „Sunt mulţumit de rezultat, nu de joc. Am început rău, nu am făcut un joc bun. Au jucat mai bine în prima repriză decât noi. Am intrat cu 2-0 la pauză, nemeritat. Ei au dominat. Bine că am bătut bine cele două cornere. Au jucat foarte bine astăzi ei. Ambele echipe au jucat pe această căldură. Trebuia să ne adaptăm mai bine. În repriza a doua, alerga adversarul după minge. Asta e România. De ce să se teamă de arbitraj? Aşa o să mă tem şi eu la meciul următor. Penalty-ul a fost clar, m-am uitat la fază. A fost şi un henţ. Al doilea gol a fost valabil. E un meci foarte greu, cel cu Dinamo. Au jucători foarte buni. Vor avea zile mai puţine de refacere. Poate băgăm 4-5 jucători noi. Unii mi s-au părut obosiţi. Nu contează cât timp avem la dispoziţie să ajungem la nivelul maxim. Importante sunt rezultatele”, a spus Petrescu la digisport.ro.

Joi, CFR Cluj va juca acasă, împotriva dinamoviştilor, în cel mai interesant meci al etapei a cincea a Ligii 1. 

Mai multe