Cum ajunge Dinamo în play-off!

27 februarie 2017 12:40   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Roş-albii se pot califica în play-off dacă în ultima etapă a sezonului regulat vor învinge Pandurii.

"Cât despre play-off.... Steliștii, sigur, își doresc un play-off fără Dinamo. Dar, nu cred că asta se poate. E posibil să fie un play-off cu Dinamo, de care se sperie steliștii, și să facem două victorii cu rivalii, este posibil un play-off fără Dinamo, dar să ne bată Astra sau CFR. Nimeni nu știe ce va fi în play-off”, a spus MM Stoica la Digi Sport. 

Dar, scenariul fără Dinamo în play-off e puţin probabil. Roş-albii joacă în ultima etapă cu Pandurii şi victoria le asigură calificarea. Acum, ei au 38 de puncte şi un succes ar însemna să acumuleze 41. Cum, rivalele CS U Craiova şi Gaz Metan au meci direct, cea care va pierde va termina sezonul sub linia de clasament a "câinilor".

CS U Craiova are 40 de puncte, iar Mediaş 39. Dacă prima câştigă, ajunge peste Dinamo, dar şi bucureştenii se califică fiindcă "gaziştii" ar pica sub roş-albi în clasament. În cazul în care elevii lui Pustai înving, fac 42 de puncte, dar Dinamo o depăşeşte pe Universitatea. Un egal între echipa din Bănie şi ardeleni, ar duce trupa din Mediaş în play-out.

În plus, CFR, o altă candidată la play-off, are meci diseară, iar Astra, o altă concurentă în lupta pentru titlu, joacă diseară şi mai are şi restanţa cu Poli Iaşi, pe lângă jocul din ultima rundă.

Mai multe