Cum arată Pancu la 40 de ani! Fotbalistul e golgheterul Academiei Rapid

27 septembrie 2017 12:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

La 40 de ani, Daniel Pancu face furori în liga a patra, cu Academia Rapid, echipa care se vrea a fi continuatoarea clubului din Giulești.

Academia Rapid a jucat ieri seară pe Giulești contra Tricolorului și a învins cu 3-1, după ce fusese condusă din primele minute ale jocului.

Meciul, disputat în nocturnă pe Giulești, a fost un prilej excelent pentru Daniel Pancu, directorul sportiv al echipei și totodată decarul vișiniilor, de a demonstra că la 40 de ani se mișcă la fel ca în tinerețe.

”Pancone” a marcat toate cele trei goluri pentru Academia Rapid și a ajuns la patru reușite în cele cinci etape scurse din campionatului ligii a patra.

” N-am mai dat 3 goluri de o viață. Am dat fără să mă antrenez, pentru că am avut ceva dureri la genunchi”, a spus Pancu, la Digisport.

”Peste puțin mai mult de două săptămâni urmează cel mai important meci al nostru din sezonul ăsta, jucăm în Giulești cu CSA Steaua. Pentru a fi în formă, ar trebui să joc cam toate meciurile până atunci", a mai spus atacantul.

În a doua parte a jocului contra celor de la AS Triocolorul a evoluat și Daniel Niculae, președintele Academiei Rapid.

” Nico nu s-a simțit bine, dar a intrat foarte bine la pauză, aveam nevoie de intrarea lui, de spirit și s-a modificat jocul nostru. A fost răcit, a avut febră, ceva de genul ăsta", a explicat Pancu.

Mai multe