Cum l-au înfundat Anamaria Prodan şi Reghecampf pe Dumitru Tudor

19 octombrie 2012 17:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Lovitură de teatru în fotbalul românesc: fostul impresar Dumitru Tudor, zis „Ciorbă" , a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti în urma unui flagrant în care a primit 12.000 de lei de la soţii Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, pe care îi şantaja. Click! vă prezintă pas cu pas cum s-a desfăşurat flagrantul.

„Dumitru Tudor ne-a ameninţat în repetate rânduri că ne va face familia praf. Că o să o scoată din lupta electorală pe mama, care va începe campania în scurt timp, că se va duce la televizor şi va povesti vrute şi nevrute despre mama, despre mine, despre Laur", ne-a declarat, în exclusivitate, Anamaria Prodan.

Aceasta a spus că, împreună cu soţul ei, Laurenţiu, a fost la Gigi Becali şi i-au cerut sfatul, iar acesta i-a sfătuit să meargă la poliţie, căci doar aşa se poate rezolva situaţia. „Am făcut ce trebuie să facă fiecare om care este şantajat", a declarat şi antrenorul Stelei, cel care a avut iniţiativa să „rupă pisica în două" şi să asculte sfatul patronului său.

Momentul intervenţiei poliţiştilor

Obiecte găsite asupra lui “Ciorbă”

Aceştia sunt banii cu care s-a realizat flagrantul

Povestea pare desprinsă din filmele poliţiste şi s-a derulat cu o rapiditate incredibilă! Miercuri seara, Anamaria Prodan şi soţul ei au fost la poliţie şi au depus reclamaţie împotriva lui Dumitru Tudor, care îi asalta cu telefoane şi mesaje de ameninţare. Apoi, în doar 30 de minute, telefoanele lor au fost puse sub ascultare pentru a avea probele audio ale şantajului. Intermediarul întregii afaceri a fost Ionuţ Luţu.

Acesta a fost trimis de Anamaria Prodan la restaurantul fostului impresar pentru a intermedia afacerea. Dumitru "Ciorbă" avea nevoie ca de aer de 3.000 de euro, sumă care reprezenta chiria pe ultimele două luni pentru localul pe care îl deţinea, şi pe care trebuia să o plătească exact joi seară, astfel că lucrurile s-au precipitat.

Prodanca a oferit, prin intermediul lui Luţu, 10.000 de lei, dar „Ciorbă" nu s-a lăsat convins decât pentru 12.000, suma pe care, de fapt, el trebuia să o plătească mai departe către proprietarul spaţiului în care îşi desfăşura activitatea. Când a obţinut acceptul, Dumitru Tudor s-a jurat cu cerul şi pământul că va înceta cu orice atac la adresa familiei lor şi astfel s-a trecut la faza finală a planului.

La ora 19.00, joi seara, Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf, Ionuţ Luţu şi un prieten de-al lor au sosit la local, unde s-au întâlnit cu Dumitru Tudor într-un separeu, i-au dat banii şi apoi au plecat. La trei minute după ce aceştia au părăsit restaurantul, poliţiştii (care ocupaseră în prealabil locuri la mese în calitate de clienţi) au realizat flagrantul, prinzându-l pe Dumitru Tudor cu banii marcaţi şi reţinându-l.

Dus la Secţia 8, acesta a făcut un scandal monstru, ameninţând pe toată lumea şi invocând de mai multe ori numele cunoscutului interlop Fane Spoitoru. Evident, nu a avut nici un succes, astfel că a rămas în custodia poliţiei. Aseară, judecătorii au decis cercetarea lui Dumitru Turdor în libertate, acesta primind interdicţia de a părăsi ţara.

„Mi-a cerut întotdeauna, pe toate posturile, bani. Tocmai asta e foarte «funny». Eu nu am avut datorii în viaţa mea faţă de nimeni, dar mai ales faţă de Dumitru Tudor. Când te ocupi cu chestiile astea toată viaţa şi îţi merge că te cheamă un alt post de televiziune, care noaptea îl face vedetă pe Dumitru Tudor şi îl ascultă cum eu eram prostituată şi îşi ia şi nişte bani de acolo, e uşor. E mult mai uşor să câştigi bani aşa şi să spui «dacă nu îmi dai bani, zic aia, dar dacă îmi dai bani, jur pe familie, pe copii că nu mai fac»", a declarat Anamaria Prodan.

A jignit-o în repetate rânduri la tv

Anamaria Prodan a fost terorizată în ultima perioadă de fostul impresar, care o ameninţa că dezvăluie faptul că ar fi fost prostituată şi că ar fi furat.

„Timp de un an am tăcut şi eu şi soţul meu, şi am spus că poate Dumitru Tudor nu are credibilitate. Ne-a adus nişte învinuiri calomnioase şi am tăcut doar ca să nu intrăm în mocirlă. Eu am mai ieşit şi am mai spus că nu are probe, că îl dau în judecată, că nu trăim în ţara lui Papură Vodă, dar nimeni nu a spus şi nu a făcut nimic. Asta a fost ultima soluţie, pentru că nimeni nu poate să stea să fie ameninţat secundă de secundă cu genul de dezvăluiri că o să spună că am fost prostituată, că am fost peştoaică, că am furat blănuri, lucruri atât de josnice. Când începe să spună lucruri de familie, nu mai poţi să taci", a spus Prodan.

Cine e Dumitru «Ciorbă»

În vârstă de 61 de ani, Dumitru Tudor, zic „Ciorbă", e un om de afaceri care s-a ocupat, o perioadă, şi de transferurile de fotbalişti. Cei mai cunoscuţi sportivi care au avut contracte de reprezentare cu el au fost foştii stelişti Adrian Neaga şi Nicolae Dică.

În prezent, nu mai deţine licenţă FIFA pentru această activitate. De-a lungul timpului s-a confruntat cu probleme financiare, a avut datorii la cămătari şi la un moment dat chiar se plângea că a fost ameninţat cu moartea, conform unor surse citate de Mediafax.

Potrivit surselor citate, Ciorbă" a ajuns să aibă probleme cu banii după ce a încercat, fără succes, să facă profit de pe urma mai multor localuri pe care le-a deţinut în Capitală.

Mai multe