Cupa României: Petrolul şi Astra au jucat X şi 0

26 martie 2014 21:03   Fotbal intern
Ultima actualizare:

S-au chinuit degeaba! Petrolul şi Astra s-au anihilat reciproc timp de 90 de minute şi au terminat 0-0. Florin Marin, la primul meci pe banca celor de la Astra, l-a ţinut în şah pe Răzvan Lucescu, aflat la al treilea rezultat de egalitate din tot atâtea partide.

Cine spera să vadă o ploaie de goluri la Petrolul-Astra s-a înşelat amarnic. Antrenorul gazdelor anunţa un meci închis, iar tabela i-a dat dreptate, deşi ocazii au fost la ambele porţi. „Sunt mulţumit de rezultat, am avut timp scurt la dispoziţie pentru a pregăti meciul, dar rezultatul ne dă speranţe pentru calificare. Ne-am creat situaţii, am controlat jocul 60 de minute, apoi am cedat teren şi i-am lăsat să ne domine. Sper să fim noi cei care ne vom califica", a spus imediat după joc Florin Marin, omul care a renunţat la postul de „secund" al naţionalei pentru a fi „principal" la Astra, în locul lui Isăilă, plecat luni de la echipă.

"Am încercat să facem pressing, dar a fost dificil. Una peste alta resultatul este just. Mi-aş fi dorit să câştigăm cu 3-0 şi să stăm liniştiţi, dar nu am jucat singuri. 0-0 e avantaj pentru noi", a spus şi antrenorul Petrolului, Răzvan Lucescu.

Răzvan, ședinţă cu Mutu înainte de joc

Adrian Mutu n-a fost pe teren în meciul cu Astra, însă şi-a susţinut coechipierii din tribune, acolo unde a luat loc şi selecţionerul naţionalei, Victor Piţurcă. Înainte de startul jocului, atacantul Petrolului a coborât la nivelul gazonului şi a discutat câteva minute cu antrenorul Răzvan Lucescu. După ce a terminat „şedinţa" cu Luce jr., Mutu şi-a îmbărbătat coechipierii, apoi s-a retras în lojă.

Mai multe