Cupa salvează sezonul

24 aprilie 2017 20:44   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Campioana Astra nu a mai putut reedita parcursul bun din sezonul trecut în Liga 1 şi, deşi s-a calificat în play-off câştigând opt meciuri la rând, a clacat atunci când nu trebuia. Fotbaliştii lui Marius Şumudică sunt pe locul 6, nu mai au nici o şansă la titlu şi speră să salveze sezonul cu un trofeu.

Cupa României a ajuns să fie ultima şansă la o mare performanţă a campionilor de la Giurgiu. Cu un parcurs foarte slab în play-off ( au cinci înfrângeri, un egal şi o victorie), Astra este ultima şi mai speră să obţină un trofeu doar printr-un parcurs bun în Cupa României. 

Fotbaliştii lui Şumudică întâlnesc diseară, la Giurgiu, în meciul tur, Timişoara lui Ionuţ Popa, revelaţia play-out-ului, singura echipă angrenată în toate cele trei competiţii. Bănăţenii au venit de duminică la Bucureşti pentru a se pregăti de duelul cu Astra, însă au mari probleme de lot: Doman, Fucek, Poparadu şi Şeroni fiind indisponibili, iar Bărbuţ este incert. 

”Vom încerca să folosim cea mai bună formulă pe care o avem. Mergem pe toate fronturile, tragem cât putem! Astra Giurgiu este campioana en-titre, are în componenţă fotbalişti pe care şi i-ar dori oricine. Ar fi o minune dacă ne-am califica, dar chiar şi în aceste condiţii tot ce am realizat în Cupă până acum este o performanţă”, a spus antrenorul Timişoarei, Ionuţ Popa. Returul se va disputa în perioada 16-18 mai, iar finala la 27 mai, la Ploieşti, pe stadionul ”Ilie Oană”.

Mai multe