Dan Alexa la fotbal, soţia la mall

28 martie 2012 17:12   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dan Alexa urma să dispute aseară, la Vaslui, manşa tur a semifinalelor Cupei României. În timp ce acesta se afla în mijlocul emoţiiloi partidei, la Bucureşti, soţia sa era cât se poate de relaxată.

Mai exact, Izabela a profitat de spaţiul de manevră oferit de soţul ei prin această deplasare şi a ieşit într-un mall, la o repriză de shopping. Nevasta mijlocaşului în vârstă de 33 de ani al Rapidului a venit la volanul unei maşini de teren pe care abia a reuşit s-o parcheze pe un loc îngust de parcare. Izabela a luat-o cu ea la cumpărături şi pe Casiana, în vârstă de patru ani, fiica cea mare a cuplului.

S-a îndreptat împreună cu fetiţa spre mall

Antonia, mezina familiei Alexa, n-are nici şase luni şi a fost lăsat acasă, în grija bonei. Izabela a stat în mall aproximativ o oră, după care a plecat ţinând-o în braţe pe Casiana, care obosise după atâta colindat prin magazine.

În weekend, consoarta lui Alexa poate să-şi facă de pe acum un program identic pentru că fotbalistul nu va avea din nou timp de ea, având în vedere că duminică se joacă derby-ul Rapid - Dinamo.

Mai multe