Dan Alexa și-a anunțat demisia de la Astra Giurgiu

21 iulie 2019 21:05   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenor principal al echipei Astra Giurgiu, Dan Alexa a declarat după meciul pierdut (0-1) cu Poli Iaşi că se gândeşte să renunţe la contractul pe care îl are cu gruparea giurgiuveană. Apoi, la conferința de presă, acesta a clarificat lucrurile spunând că își dă demisia.

Supărat pentru eșecul seuferit de formația sa, eșec care s-a produs după acel 2-2 de pe teren propriu, cu FC Botoșani, Dan Alexa a spus: “În momentul ăsta echipa este mai modestă decât anul trecut şi mă gândesc să renunţ. Avem un lot în momentul ăsta… Nu ştiu dacă este de play-off. Nu vreau să-l păcălesc pe domnul Niculae. Mi-a oferit o şansă. Nu e laşitate. Îi mulţumesc pentru că a oferit toate condiţiile pentru a se aduce jucători. Vreau acum o perioadă de linişte, să rup orice legătură cu toată lumea”, a spus Alexa la Look Sport.

Pe de altă parte, antrenorul a menţionat că l-a dezamăgit Gigi Becali prin reacţia avută după incidentul dintre tehnician şi Anamaria Prodan: “E o mare dezamăgire ca om... Aveam altă impresie”.

Formaţia Politehnica Iaşi a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a doua a Ligii I. Golul a fost marcat de Frăsinescu, în minutul 43.

Mai multe