Dan Nistor, accidentat de gazon, va lipsi trei săptămâni

12 noiembrie 2018 17:58   Fotbal intern
Ultima actualizare:

”Gazonul” sub orice critică de pe ”Arena Națională” a fost de multe ori un adversar mai periculos decât echipa adversă pentru jucătorii ambelor formații care au evoluat duminică în Dinamo – FCSB, scor 1-1.

Cel mai mult a avut de suferit de pe urma stării gazonului, care era de fapt o imensă plajă cu smocuri de iarbă, Dan Nistor. Căpitanul dinamoviștilor s-a prăbușit pe teren după aproape o jumătate de oră de la startul partidei, acuzând dureri la coapsa dreaptă. A fost înlocuit în minutul 39 cu Neicuțescu, iar primul diagnostic a fost acela de leziune fibrilară la coapsa dreaptă. Adică va fi indisponibil aproape trei sătpămâni. “Dan Nistor a suferit o leziune fibrilară a muşchiului. În această după amiază se va stabili exact dimensiunea acestei leziuni. Este vorba de o leziune, nu de o ruptură, aşa cum greşit se foloseşte, întrucât ruptura presupune o secţionare totală a muşchiului, şi nu este cazul. El va lipsi undeva în jurul a trei săptămâni”, a precizat o sursă de la Dinamo pentru news.ro.

Oficialul dinamovist citat spune că accidentarea a fost priovocată de starea gazonului de pe ”Arena Națională”: ”Păi normal că accidentarea lui a fost cauzată de starea gazonului. Nu aţi văzut că pe tot parcursul meciului, şi la o echipă şi la alta au apărut autoaccidentări, să le spun aşa, fără ca jucătorii să aibă adversari în preajmă? Aşa a fost şi cazul lui Salomao”, a adăugat sursa citată.

Mai multe