Dan Nistor menține suspansul în Liga 1

24 iunie 2020 18:44   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova menține suspansul în Liga 1. Oltenii au învins cu scorul de 2-1 pe FC Botoșani, într-un meci restanță din etapa a treia a play-off-ului, iar acum s-au apropiat la doar patru puncte de liderul CFR Cluj. Duminică avem marele meci dintre cele două.

Fostul dinamovist Dan Nistor a demonstrat de ce oriunde s-ar duce este considerat un lider. Mijlocașul efectic a tras echipa după el în prima repriză. A deschis scorul în minutul 31, printr-un șut din afara careului, dar s-a aflat la originea multor acțiuni periculoase ale oltenilor. La final, a mărturisit că și-a dorit mult să înscrie, pentru a-i face un cadou soției cu prilejul împlinirii a 7 ani de la căsătorie. ”Mă bucură pentru că am marcat. Am împlinit șapte ani de la căsătorie și e un cadou frumos. Sper să jucăm la fel de bine la Cluj și să venim de acolo cu punct sau puncte. E un meci capital pentru noi. Dacă vom câștiga, ne luptăm la titlu, dacă nu, în proporție de 90% s-a terminat și ei vor fi campioni”, a declarat Dan Nistor după meci.

Partida dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova va avea loc duminică, de la ora 20.00. Cu 4 puncte avans în acest moment, ardelenii ar putea decide soarta titlului cu o victorie în acel meci. Ei sunt campionii ultimelor două ediții ale Ligii 1.

Mai multe