Dan Petrescu a fost suspendat două jocuri!

13 septembrie 2017 15:28   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorul celor de la CFR, Dan Petrescu, a fost sancţionat pentru două jocuri de Comisia de Disciplină a FRF, după ce a fost trimis în tribună pentru proteste la meciul cu CSU Craiova.

"FC CFR 1907 Cluj vs. CSU Craiova – Eliminări – În baza art. 53.1 din RD,  se sancţionează domnul Petrescu Dan (antrenor FC CFR 1907 Cluj) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 360 lei; În baza art. 63.1.e + 63.2.1. din RD, se sancţionează jucătorul Canelas Almeida Ferreira Tiago Emanuel (CSU Craiova) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate de 740 lei; În baza art. 53.1 din RD, se sancţionează dl. Pieleanu Emil, director sportiv CSU Craiova, cu suspendare pentru o lună şi o penalitate de 720 lei", se arată pe site-ul LPF.

Dan Petrescu va rata meciurile cu Chiajna şi FCSB.

Altfel, jucătorul Cristian Constantin Dima (ACS Sepsi Sf.Gheorghe), eliminat cu roşu direct în partida cu FC Voluntari, a primit o suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 3.000 lei, iar fotbaliştii Andrei Patache şi Paul Batin (ambiii CS Concordia Chiajna), eliminaţi în meciul cu Gaz Metan Mediaş, au fost sacţionaţi cu suspendare pentru o etapă şi o penalitate de 740 lei fiecare.

Mai multe