Dan Petrescu, interviu din izolare: "Nu mă prindeam că am ceva dacă nu îmi făceau analizele"

7 august 2020 10:29   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dan Petrescu a fost testat pozitiv pentru coronavirus și obligat să respecte cu strictețe recomandările medicilor pentru a se însănătoși cât mai repede. Antrenorul CFR a acordat un interviu, din izolare, în care a vorbit despre cum a primit diagnosticul, dar și despre fericirea pe care a resimțit-o atunci când jucătorii săi au câștigat titlul.

Dan Petrescu se numără printre personalitățile din lumea sportului care au fost diagnosticate cu noul virus. Antrenorul CFR a vorbit, pentru prima dată, despre coronavirus, într-un intrviu acordat pentru Sport.ro. Potrivit acestuia, nu ar fi aflat niciodată că estee bolnav dacă nu și-ar fi făcut analizele necesare, căci s-a numărat printre pacienții asimptomatici.

”Eu nu am avut niciun simptom, dar a trebuit să respect regulile. Nu mă prindeam că am ceva dacă nu îmi făceau analize, nu am avut nimic niciodată. Am stat o săptămână în spital, m-au tratat extraordinar cei de acolo. Cei din familie au venit la balcon tot timpul, mi-au făcut cu mâna. Am stat singur și acum ne vom vedea”, a declarat Dan Petrescu, pentru Sport.ro.

Dan Petrescu, departe de jucătorii săi, care au câștiga titlul

Dan Petrescu nu a putut fi alaturi de jucatorii sai când au câstigat titlul, însa s-a bucurat din fața televizorului. Jucătorii i-au făcut o surpriză plăcută și i-au trimis trofeul acasă, în izolare. "Am dormit cu trofeul. Mie îmi place să dorm cu trofee. Eu mi l-am pus singur, cu medalie, cu tot, aici. Mie îmi place în primele seri să îl am lângă mine", a adăugat antrenorul.

Mai multe