Dani Coman, bătăuşul de serviciu

21 aprilie 2014 18:25   Fotbal intern
Ultima actualizare:

După Dinamo-Astra, 2-0, la cabine a fost nevoie de intervenţia oamenilor de ordine. "Câinii" vor să-l reclame pe goalkeeperul giurgivenilor la comisii, observatorul partidei notând incidentul în raport.

În minutul 30, Valentin Lazăr a ratat, din alunecare, contactul cu mingea, nu a apucat să-şi retragă piciorul şi doar reflexul lui Coman a făcut să nu se producă o accidentare. Imediat, între cei doi s-a iscat un schimb verbal, iar "astralul" l-a bruscat. Dar, conflictul nu s-a încheiat aici: la vestiare, Coman i-a aplicat un cap în figură rivalului, iar cei din staff-ul dinamovist au intervenit.

Au fost chemate şi forţele de ordine, iar totul a fost consemnat în raportul de joc. În baza acestuia şi cu probele video, Coman riscă acum o suspendare. "Băi, Comane, eşti sănătos la cap?", i-a strigat Stoican, în timp ce goalkeeperul intrase deja în cabină.

"Parcă prea s-a sărit calul. A fost o altercaţie între Coman şi Lazăr. Poate că a început din timpul meciului, dar nu e normal", a explicat antrenorul dinamovist.

"Să se ducă la wrestling", i-a transmis şi Lazăr, în timp ce el a negat incidentul: "Am avut o discuţie contradictorie în timpul meciului şi după partidă au fost îmbrânceli. Dacă îl loveam de două ori, nu avea cine să vă mai spună acum că a fost lovit".

Mai multe