Daniel Pancu s-a însurat! Mireasa și-a ascuns burtica de gravidă cu o rochie spectaculoasă

8 octombrie 2021 20:52   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Nuntă mare în lumea fotbalului! Daniel Pancu (44 de ani) s-a căsătorit vineri, 8 octombrie, cu fostul manechin Andra Teodorescu (43 de ani). Cei doi au spus marele “Da!” în fața ofițerului stării civile, după care a urmat slujba religioasă la biserică. Fostul fotbalist și mireasa sa, Andra Teodorescu, se pregătesc se devină în curând părinți!

Fostul mare jucător de la Rapid, Daniel Pancu, și-a pus pirostriile din nou! Aleasa inimii sale este Andra Teodorescu, un fost manechin de care fotbalistul este îndrăgostit-lulea. Aceasta urmează să-l facă în curând tătic, pentru a treia oară!

După ce au aflat că vor fi părinți, cei doi îndrăgostiți au decis să păstreze tradiția, astfel că, înainte de venirea pe lume a copilului, au mers la starea civilă și s-au căsătorit. Tot vineri, cei doi au făcut și slujba religioasă la biserică, urmată de o petrecere restrânsă, la un restaurant select. Graviduța Andra Teodorescu a purtat o rochie lungă, plină ce ciucuri de culoare roșie, ce-i ascundea perfect burtica.

Andra Teodorescu și Daniel Pancu au mai avut o relație în urmă cu aproximativ 20 de ani. Cei doi s-au despărțit, însă s-au reîntâlnit și au reaprins flacăra iubirii dintre ei. Fostul fotbalist a mai fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela Stanciu, cu care are doi copii, o fată, Maria Victoria (10 ani), și un băiat, David Gabriel (15 ani). Cei doi au divorțat în 2019.

Mai multe