Daniel Pancu, singur împotriva tuturor: ”Lăsați-mă cu foștii rapidiști”

22 septembrie 2019 18:30   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Rapid a obținut o victorie importantă în lupta pentru promovare, reușind să învingă cu scorul de 3-2 formația Gloria Buzău, în etapa a opta a Ligii secunde.

Giuleștenii au reușit să revină de două ori pe tabelă, după ce au fost conduși cu 1-0 și cu 2-1, dar acest lucru nu l-a mulțumit pe Daniel Pancu. Antrenorul ”vișiniilor” a spus lucrurilor pe nume la finalul partidei: ”De ce să fie vitală această victorie? Suntem în etapa a opta şi mai sunt 90 de puncte în joc. Cred că se promovează cu 70-72 de puncte. Am jucat cu cea mai bună echipă de până acum, şi e o minune Dumnezeiască faptul că am strâns atâtea puncte în gropile astea în care am jucat până acum”, a declarat Daniel Pancu la Telekom Sport.

El s-a arătat foarte deranjat de toate sfaturile și criticile primite din partea unor foști rapidiști: ”Mai lăsaţi-mă cu foştii rapidişti, că nu e. E fost rapidist şi nu ajută nimeni cu nimic. Lăsaţi-mă cu foştii rapidişti că sunt sătul. Am văzut faptele la toţi foştii rapidişti. Întotdeauna. Toţi sunt mari rapidişti, extraordinar de mari toţi. Nu ştiu, nu e treaba mea, întrebaţi conducerea, eu ce  treabă am, eu unde joc? Eu mă duc şi joc la Buzău acum în Cupă şi o să jucăm cu jucătorii care au evoluat mai puţin, nu mă interesează Cupa României cum mă interesează campionatul. Şi am terminat” a mai spus Pancu. Rapidul va juca în Cupa României, săptămâna viitoare, cu Poli Iași.

Mai multe