David Beckham îşi face ziua în paradis

29 aprilie 2015 22:19   Fotbal intern
Ultima actualizare:

David Beckham se pregăteşte de un party de cinci stele. Sâmbătă, în apropierea localităţii marocane Marrakech, englezul a organizat un festin ca-n poveşti.

Amanjena (paradisul liniştit) se numeşte hotelul ales de David Beckham pentru a schimba prefixul. La finalul acestei săptămâni, fostul jucător de fotbal va sărbători împlinirea vârstei de 40 de ani într-un cadru idilic, plasat în imediata apropiere a oraşului antic Marrakech.

Detaliile locaţiei spun totul despre atmosfera evenimentului. Cu munţii Atlas în fundal, Beckham şi invitaţii săi vor avea parte de un adevărat paradis: un gazon de vis, viţă de vie, acoperişuri de smarald, fântâni de marmură şi multe altele. 

„O singură dată în viaţă face 40 de ani, aşa că vrea s-o facă într-un stil mare. Maroc e o ţară care îi este extrem de apropiată”, a precizat un prieten de încredere al lui Beckham. Într-adevăr, în urmă cu 11 ani, în 2004, la acelaşi hotel, David şi Victoria Beckham şi-au reînnoit jurămintele. De această dată, printre invitaţii de marcă ai evenimentului se numără actorul Tom Cruise, celebrul bucătar Gordon Ramsey şi cineastul Guy Ritchie.

Mai multe