De ce a murit Prodan? "S-a supărat şi cu Burleanu ăsta"

17 noiembrie 2016 10:54   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fostul medic al echipei naţionale a României, Pompiliu Popescu, a declarat că Daniel Prodan nu avusese niciodată probleme cu inima, însă fostul internaţional s-ar fi consumat mult în ultima perioadă din cauza conflictului cu Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

"Didi a fost toată viaţa sănătos tun, nu a avut niciodată probleme medicale, era genul de fotbalist numai inimă şi muşchi. Se simţea mai obosit în ultimul timp, s-a supărat şi foarte tare cu Burleanu ăsta. Acuza o stare de oboseală", a spus doctorul Popescu pentru prosport.ro.

Daniel Prodan, unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai României, a murit miercuri, 16 noiembrie, la vârsta de 44 de ani. Fostul component al echipei naționale avea nenumărate supărări provocate de actuala conducere a Federației Române de Fotbal. Toată lumea îl știa pe Prodan ca pe un tip vesel, mereu pus pe glume. Viața lui avea să se schimbe după ce a fost concediat de noua conducere a FRF. În martie 2014, după o acţiune a naţionalei under 17, între directorul sportiv al loturilor de juniori din cadrul FRF, Daniel Prodan, şi conducerea federaţiei s-a iscat un conflict, în urma căruia fostul fundaş al Stelei a fost demis. Răzvan Burleanu și Prodan au avut un schimb dur de replici în presă iar actualul șef al FRF l-a dat în judecată pe fostul internațional, cerându-i daune de 25.000 de lei. Pe un ton dur, pe alocuri neortodox, Prodan l-a contestat pe Burleanu, afirmând despre acesta că nu are experiența să conducă fotbalul românesc. Tribunalul Ilfov a decis ca fostul internaţional să-i plătească lui Răzvan Burleanu 25.000 lei drept daune morale, dar Prodan a atacat sentinţa cu apel. Curtea de Apel Bucureşti a respins în martie, anul acesta, apelul lui Prodan, menţinând sentinţa Tribunalului Ilfov.

Mai multe