De la meci, la nuntă!

29 octombrie 2012 17:37   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Petrecere mare în „curtea" jucătorilor stelişti. Fundaşul Paul Pîrvulescu şi iubita sa, Ana Gheorghe, au spus ieri „Da" în faţa ofiţerului stării civile, având parte de o cununie de logodnă oficializată chiar de tatăl blondinei. Totul a avut loc la mai puţin de 24 de ore de la victoria cu 4-0 obţinută de Steaua în faţa Gloriei Bistriţa.

Proaspeţii însurăţei au păşit cu dreptul în biserica din comuna Clinceni, acolo unde slujeşte ca preot paroh tatăl surorilor Gheorghe, jurându-şi iubire veşnică în faţa lui Dumnezeu.

Cei doi s-au cunoscut în luna noiembrie a anului trecut prin fratele Anei, Costin, care juca pe atunci la aceeaşi echipă cu stelistul, Gaz Metan Mediaş. Paul şi Ana s-au plăcut din prima clipă şi au lăsat lucrurile să evolueze natural. Iubita lui Pîrvulescu le mărturisea la aceea vreme apropiaţilor că nu doreşte să facă o meserie din a fi iubită de fotbalist, fără a se gândi că acesta îi va deveni soţ în mai puţin de un an.

Rodul dragostei celor doi nu s-a lăsat prea mult aşteptat, Ana rămânând însărcinată şi urmând să aducă pe lume un băieţel în luna aprilie a anului viitor.

Vestea că vor deveni părinţi i-a luat prin surprindere pe cei doi, copleşindu-i de emoţii şi bucurie. Petrecerea proaspeţilor însurăţei a avut loc la restaurantul hotelului Aristocrat, din comuna Pipera, unde au fost prezente mai multe nume cunoscute din lumea sportului dar prieteni apropiaţi ai cuplului.

Din păcate, una dintre cele mai importante persoane care nu a putut fi alături de cei doi doi este chiar sora Anei, cântăreaţa Elena Gheorghe, ea fiind plecată la un concert în Anglia, ce nu a putut fi amânat. Chiar dacă şi-au oficializat relaţia printr-o logodnă în faţa Domnului, cei doi îndrăgostiţi se vor cununa religios în vara anului viitor, cel mai probabil odată cu creştinarea băieţelului pe care îl aşteaptă.

Cine e Paul Pîrvulescu

Pîrvulescu s-a născut la Mediaş şi până să se transfere la Steaua, în ianuarie, a evoluat la Gaz Metan unde a bifat 118 meciuri şi a reuşit 11 goluri.

El poate evolua pe banda stângă atât ca mijlocaş cât şi ca fundaş şi de când s-a transferat în Ghencea a jucat 13 meciuri în Liga I şi a înscris un gol, în plus are trei prezenţe în cupele europene. Fotbalistul de 24 de ani a activat şi la echipa naţională de tineret în trei meciuri.

Ironizat de dinamovişti

Suporterii „câinilor" nu au uitat de trădarea jucătorului, care a ales Steaua deşi promisese că va semna cu roş-albii, şi pe site-urile fanilor l-au persiflat printr-o caricatură.

În septembrie 2011, după un meci Gaz Metan - Dinamo, Paul Pîrvulescu se poza mândru într-un tricou al echipei din „Ştefan cel Mare" şi anunţa că după ce va pleca de la Mediaş va juca pentru „câini".

„Promit că Dinamo e singura echipa la care o să plec după ce îmi expiră contracul la Mediaş! Sunteţi cei mai frumoşi şi mai fanatici suporteri din ţară! Sper să aveţi parte de multe bucurii şi Dinamo să câştige campionatul. Mulţumesc pentru tot şi o să vă iubesc toată viaţa", spunea atunci Pîrvulescu.

Ce s-a întâmplat la doar câteva luni distanţă, mai exact în ianuarie, e uşor de ghicit: a semnat cu rivala Steaua. Ce a spus mijlocaşul: "Am văzut meciurile Stelei, inclusiv cu Dinamo, unde şi-a surclasat adversara. La două minute după ce am aflat de ofertă, mi-am dat acordul să semnez cu Steaua. Declaraţiile mele legate de Dinamo au fost de conjunctură pentru că a fost echipa care a făcut cele mai multe oferte pentru mine şi era normal să spun aşa la momentul respectiv. Acum sunt foarte fericit că a ieşit aşa şi o să-mi dau viaţa pe teren pentru Steaua".

Dar, suporterii nu au uitat trădarea şi i-au făcut o "dedicaţie" prin intermediul unui caricaturist care se semnează Mateo. Jucătorul e înfăţişat într-un maiou roşu şi o pereche de chiloţi albaştri, iar pe abdomen are tatuată o oaie, aşa cum sunt percepuţi steliştii de dinamovişti. În plus, din ciorapi negri trei - sferturi se vede un teanc de euro, semn că mijlocaşul s-a vândut rivalilor ca o femeie uşoară.

Mai multe