De râsul lumii: bătaie pe banca de rezerve

3 mai 2012 14:27   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Tehnicianul italian a fost provocat de gesturile ironice la adresa sa făcute de mijlocaşul sârb, supărat că a fost schimbat.

De când a plecat Adi Mutu, la Fiorentina lucrurile merg din lac în puţ.

Pe lângă faptul că se zbate de mult în zona retrogradării, echipa "viola" a ajuns de râsul lumii prin scena incredibilă petrecută miercuri seară, în prima repriză a partidei cu Novara (2-2).

Deranjat că e condus cu 2-0 acasă după 30 de minute de o formaţie deja retrogradată, antrenorul Delio Rossi face o schimbare: uruguayanul Olivera în locul sârbului Ljajic.

Scânteia scandalului a fost aprinsă însă de mijlocaşul de 20 de ani, care şi-a permis să aplaude ironic decizia lui Delio Rossi în timp ce se aşeza pe banca de rezerve.

Nici prin cap nu-i trecea lui Ljajic ce „uragan" se stârnise deja asupra lui. Astfel, în câteva secunde, fotbalistul sârb s-a trezit agresat chiar de tehnicianul de 51 de ani.

Într-un moment de rătăcire, Delio Rossi s-a aruncat practic la gâtul lui Ljajic, doar intervenţia promptă a celor aflaţi în preajmă făcând ca repriza de box să nu se termine cu un KO.

În schimb, Rossi a plătit cu postul reacţia sa necontrolată, fiind dat afară imediat după meci. Nici Ljajic nu va scăpa nepedepsit, cel mai probabil cu o amendă usturătoare.

Mai multe