De vis! Casa lui Messi e un teren de fotbal

3 octombrie 2013 14:37   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Casa în care va locui cel mai valoros fotbalist al planetei a fost proiectată să semene cu un teren de fotbal. Mai mult, numărul cu care joacă Messi pe tricou (10) apare ca un laitmotiv.

Într-o perioadă în care se reface după o uşoară accidentare, Messi are timp de problemele personale. Inclusiv de noua sa locuinţă, amplasată într-o zonă exclusivistă, Pedralbes, din Barcelona. Pentru ca logodnica Antonella (25 de ani), şi fiul de numai 11 luni Thiago să se simtă ca-n paradis, Lionel a apelat la unul dintre cei mai renumiţi arhitecţi, Luis de Garrido.

În mai puţin de un an,starul argentinian se va muta împreună cu familia sa într-o reşedinţă de lux din Barcelona

„Am încercat să-i propun o idee care să se identifice cu personalitatea sa", a explicat acesta în presa argentiniană, unde au apărut şi primele imagini cu proiectul. Cum Messi nu poate trăi fără fotbal, Luis de Garrido a venit cu o ofertă genială. Văzută din aer, viitoarea reşedinţă a argentinianului va fi un teren de fotbal în miniatură. Suprafaţa construită va avea o formă rotundă, care va împărţi cele două jumătăţi de teren, una verde (cu gazon) şi una albastră, reprezentată de o imensă piscină.

Aşa arată exteriorul viitoarei vilă a lui Messi

Ca o supriză, Luis de Garrido a făcut tot posibilul ca Lionel Messi să nu se despartă niciodată de numărul 10, pe care-l poartă acum la Barcelona şi la naţionala Argentinei. Pentru a realiza acest lucru, arhitectul a combinat forma sferică a casei propriu-zise cu un "1" desenat la intrarea în proprietate.

Mai multe