Demonstrație de forță pentru Manchester City

17 martie 2021 15:39   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Lider autoritar în Premier League, Manchester City a reluat seria meciurilor fără eșec. „Cetățenii” s-au impus cu 2-0 în fața Borussiei Moenchengladbach, bifând astfel a 24-a victorie în ultimele 25 de partide disputate.

Evoluând pe Puskas Arena din Budapesta din cauza pandemiei, City n-a întâmpinat o opoziție serioasă din partea grupării germane. Fapt recunoscut de antrenorul Marco Rose: „Adversarul a fost mult prea puternic. Trebuie să o recunoaștem fără să ne fie rușine”, a spus tehnicianul, care a adăugat că elevii săi nu s-au putut descurca în aceste condiții.De partea cealaltă, Pep Guardiola a avut motive să zâmbească: „Am reușit o bună performanță. Această competiție e plină de capcane. Am fost serioși. După două goluri magnifice, totul a fost simplu. După cum am jucat am fost din nou buni.  Toată lumea a fost la locul potrivit. Mingea a circulat repede. Toți au fost foarte concentrați. Sunt mulțumit că am intrat în turul următor”. 

Liga Campionilor  - optimi de finală

Marți, 16 martieReal Madrid - Atalanta Bergamo 3-1 (1-0 în tur)Manchester City - Borussia Moenchengladbach 2-0 (2-0 în tur)Astăzi (miercuri, 17 martie), ora 22.00Bayern Munchen - Lazio Roma (4-1 în tur)Chelsea Londra - Atletico Madrid (1-0 în tur)

Meciuri disputateParis Saint-Germain - FC Barcelona 4-1 și 1-1FC Liverpool -  Leipzig 2-0 și 2-0Borussia Dortmund - FC Sevilla 3-2 și 2-2Juventus Torino - FC Porto 1-2 și 3-2

Mai multe