Derby doar cu numele. A fost cel mai slab Dinamo - FCSB din ultimii ani

11 noiembrie 2018 23:11   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Când e vorba de un derby Dinamo – FCSB locul în clasament nu contează. S-a dovedit încă o dată aseară, când ”câinii” păreau în luptă pentru titlu cu CFR și FCSB formația aflată în subsolurile clasamentului. Totuși, a rezultat un meci foarte slab, încheiat 1-1.

Pregătiți psihic perfect de Mircea Rednic, antrenorul care nu a pierdut niciodată în fața steliștilor când a antrenat pe Dinamo, ”câinii” au dominat atât tactic cât și teritorial partida. Au și deschis scorul, din penalty, în minutul 40, când Salomao a transformat precis o lovitură de la 11 m acordată după un fault al lui Bălgrădean la Daniel Popa. Golul a venit după alte două bune ocazii ale gazdelor.

Replica FCSB s-ar fi putut lăsa așteptată mult și bine dacă panamezul Cooper nu l-ar fi faultat inutil pe Tănase în careu. Era minutul 47 când Gnohere, golgheterul campionatului, a șutat de la 11 m direct în Penedo. Din păcate pentru ”câini”, Tănase a fost pe fază și a egalat. A fost singurul șut pe spațiul porții al FCSB-iștilor într-un meci pe care l-au încheiat în 10 oameni, după ce Gnohere a fost eliminat în minutul 52.

Astfel s-a scris istoria unuia dintre cele mai slabe derby-uri din ultimii ani, încheiat cu un rezultat care mai mult o încurcă pe FCSB decât o ajută pe Dinamo.

Mai multe