Deţinătoarea Cupei, FC Voluntari, eliminată în 16-imi!

25 octombrie 2017 16:56   Fotbal intern
Ultima actualizare:

FC Voluntari, deţinătoarea trofeului, a fost eliminată, miercuri, în 16-imile de finală ale Cupei României, fiind învinsă, cu scorul de 1-0 după prelungiri, de Hermannstadt.

FC Voluntari a pierdut în faţa divizionarei secunde AFC Hernannstadt, 0-1. După 0-0 în 90 de minute, golul a fost înscris de Răzvan Dîlbea, printr-o reuşită senzaţională: în minutul 97 a preluat pe piept în afara careului şi a tras de la peste 20 de metri, plasând mingea aproape de vinclu.

Pe lângă eliminare, trupa lui Claudiu Niculescu a suferit şi pierderea golgheterului Alexandru Tudorie (7 goluri în Liga 1). El a fost accidentat în prelungiri de portarul advers la o fază în care ilfovenii puteau primi lovitură de la 11 metri. Tudorie a fost scos cu targa de pe teren.

Alte rezultate:

ASA Târgu Mureş a fost învinsă în 16-imi de Unirea Slobozia, scor 4-0. Toate cele patru goluri au fost înscrise de Nelu Bucă (minutele 9, 10, 16 şi 25).

Tot miercuri, CS Afumaţi a acces în optimi după 5-2 cu UTA Arad, Gaz Metan Mediaş a învins cu 2-1 Metaloglobus, Juventus Bucureşti s-a impus cu 2-1 în faţa Daciei Unirea Brăila şi Chindia Târgovişte s-a impus cu 1-0 în meciul cu Academica Clinceni.

Partidele ASU Politehnica Timişoara - ACS Poli Timişoara, Concordia Chiajna - Astra şi CS Sănătatea Cluj-Napoca - FCSB au loc de asemenea miercuri.

Marţi au acces în optimi CSM Poli Iaşi (2-1 cu FC Argeş), CS Mioveni (4-2 la loviturile de departajare cu ACS Petrolul 52), AS FC Universitatea Cluj (2-1 cu CS Ştiinţa Miroslava) şi CSU Craiova (2-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe).

Meciurile AFC Botoşani - CFR Cluj şi CS Aerostar Bacău - Dinamo se dispută joi.

Mai multe