Dezvăluiri incredibile: «Sârbii au vrut să-l rezolve pe Reghe cu gloanţele»

5 februarie 2013 15:00   Fotbal intern
Ultima actualizare:

După ce Cornel Dinu a contestat în Gazeta Sporturilor dreptul Anamariei Prodan de a lua decizii importante în fotbalul românesc, soţia lui Laurenţiu Reghecampf l-a numit pe "Mister" unul dintre "groparii fotbalului".

În acelaşi ziar, "Procurorul" a venit cu dezvăluiri incredibile despre perioada de jucător a lui Reghe. Cornel Dinu a povestit un episod din vremurile în care antrenorul Stelei juca în Germania, pentru Energie Cottbus.

"Se intampla dupa un meci Bayern - Cottbus. Eram, intr-o seara, la masa la Trattoria cu Razvan Boanchis si cu patronul restaurantului, Vali Salagean. Si primesc un telefon de la Iulian Chirita, nasul de la prima cununie al lui Reghecampf.

Imi spune: «Tata, cum il salvam pe finu', ca a dat de necaz?!». Cu o zi inaintea partidei, primise 200.000 de euro ca sa tranteasca partida cu Bayern, care trebuia sa se termine la trei goluri diferenta.

"Am vorbit la Belgrad si i-am rugat pe oameni sa-l mai pasuiasca o zi cu banii. Tipii voiau sa primeasca suma inapoi chiar in acea seara, i-am obtinut lui Reghecampf o pasuire pana dimineata. Asa i-am salvat viata, credeti-ma, dintr-o actiune de incriminare penala, in care sarbii il rezolvau repede, cu gloantele!

I-am spus si lui Chirita sa-i transmita sa nu se joace cu treburile astea, ca sarbii te lasa in rigola pentru cinci dolari! Si poate ca lui Reghecampf ii spune ceva numele Mile!", a relatat "Procurorul".

Informaţiile au fost confirmate de Iulian Chiriţă, naşul lui Laurentiu Reghecampf, şi "martorul cheie" in scandalul de blat de la Bayern - Energie Cottbus.

Meciul despre care se vorbeşte ar putea fi unul din toamna anului 2002.

Bayern München - Energie CottbusStadion: Olympiastadion, 21.09.2002Au marcat: Zickler (45+1), Ballack (47), Elber (76) / Rink (19)

Bayern: Kahn - Salihamidzici, Kuffour (46 Jeremies), R. Kovac, Tarnat - Hargreaves, Fink, Zé Roberto (84 Linke) - Ballack (80 N. Kovac) - Elber, Zickler. Antrenor: Ottmar Hitzfeld

Energie Cottbus: Piplica - da Silva, Beeck, Kaluzny, Berhalter - Schröter, Akrapovic, Latoundji - Reghecampf (66 Thielemann), Vágner (19 Jungnickel) - Rink (79 Juskowiak). Antrenor Eduard Geyer

Arbitru: Thorsten KinhöferSpectatori: 43.000

Reghecampf a avut o reacţie pe Faceboook:

"Mister C. Dinu, uite ce a facut Laurentiu Reghecampf in Germania, nu tampeniile pe care le inventezi tu dupa vreo noapte mai agitata… Sa-ti fie rusine!!!", e textul postat de Reghe pe net.

Tehnicianul Stelei a urcat pe net un video cu un rezumat al unui meci Cottbus - Bayern, 4-2, în care el a înscris 2 goluri.

Citiţi şi: MM Stoica, trimitere la aventurile bahice ale lui Dinu: «Şi-a petrecut viaţa pe sub mese»

Mai multe