"Diavolii" din Manchester nu ştiu să scrie! Gafe uluitoare

13 septembrie 2014 21:12   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Zilele trecute, Radamel Falcao s-a transferat la United, dar a fost „botezat” Flacao pe echipamentul de joc. Nu e prima gafă de acest gen a departamentului de marketing de pe „Old Trafford”.

În acest an, United a anunţat venituri record de peste 500 de milioane de euro, gruparea din Manchester fiind printre cele mai profitabile cluburi de fotbal din lume. Totuşi, în curtea „diavolilor” se petrec lucruri inexplicabile.

Astfel, fanii englezi au rămas şocaţi atunci când au văzut în magazine tricouri imprimate cu numele „Flacao”. Bineînţeles, e vorba de Radamel Falcao, superstarul columbian cumpărat în această vară de la AS Monaco în schimbul a 55 de milioane de euro. Imediat, susţinătorii lui United şi-au adus aminte că nu e prima bâlbăială de acest gen.

Dacă Falcao n-a apucat să intre pe teren ca „Flacao”, greşeala fiind deja remediată, alţi fotbalişti n-au avut parte de aceeaşi soartă. Chiar şi celebrul David Beckham a fost „pocit” pe tricou, fostul mare internaţional trezindu-se că trebuie să evolueze sub denumirea de „Beckam”.

La acea vreme, oficialii lui United n-au învăţat nimic şi au persistat în greşeală. Ca urmare, în anii următori au reapărut jucători-fantomă gen „Andesron” (în loc de Anderson), „Zuszckak” (în loc de Kuszczak) sau „Solksjaer” (în loc de Solskjaer).

Mai multe